Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Nordisk Institutt for Stemme og Stillhet AS med nettside www.stemmeogstillhet.no 

Personvernerklæringen forteller når og hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger.

Når blir personopplysninger samlet inn
Personopplysninger blir samlet inn når du har meldt deg på kurs eller arrangement på nettsiden, sendt en henvendelse via kontaktskjema eller meldt deg på nyhetsbrev. 

I tillegg til den informasjonen du selv legger inn, lagres IP-adressen og nettleserversjonen din.
Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse henvendelser.

Du har rett til innsyn i egne opplysninger. Du kan be om kopi av alle opplysninger vi behandler om deg og du kan be om korrigering av personopplysninger som er feilaktige eller misvisende. Du har også krav på å få slettet personopplysninger. Dette kan medføre at du ikke lengre kan motta nyhetsbrev. Du kan ikke få slettet opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Personopplysninger du har oppgitt blir aldri gitt eller solgt videre til tredjepart.

Hva registreres når du besøker nettsiden?

Når du besøker nettsiden brukes små informasjonskapsler, også kalt «cookies» for å analysere hvordan nettsiden brukes. Vi bruker informasjonskapsler av 2 ulike typer knyttet til Google Analytics

Statistikk: Den ene typen informasjonskapsler brukes for å gi statistikk over hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som besøkes, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder besøkende kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Disse informasjonskapslene er anonymisert og kan ikke føres tilbake til den besøkende. Dette gjøres for å kunne forbedre nettsiden.

Markedsføring: Den andre typen informasjonskapsler brukes for å kunne vise annonser om kurs og andre innlegg i sosiale medier og ellers på nettet, spesielt til besøkende som allerede har vært inne på nettsiden. Dette kalles remarketing. Selv om du velger å ikke akseptere bruk av informasjonskapsler for markedsføring, vil du kunne se annonser fra oss på sosiale medier og ellers på nettet.

Du kan selv velge om du vil gi oss mulighet til å bruke informasjonskapsler for statistikk og remarketing. 

Cookies sletter seg selv etter et visst antall måneder (kan variere), men de fornyes etter hvert besøk.

Du kan når som helst forandre på innstillingen din ved å besøke Personvernerklæringen nederst på nettsiden.