Tilbakemeldinger

hjerteblomst

«Fascinerende kursopplegg og tema! Undervisningen virket pedagogisk utmerket og med faglig høy kvalitet og menneskelig innsikt. Veldig bra at rommet ble holdt slik at det var trygt å utfolde seg. Veldig bra med avspenningsøvelser og å lære forskjell på brystklang og hodeklang. Takknemlig for at jeg fikk bekreftet at jeg har kraft i stemmen min, og jeg fant glede i å bruke den.»

hjerteblomst
«Jeg er veldig fornøyd med kurset!!! Du har en ro/sikkerhet og integritet i det du formidler som smittet over på meg som er nybegynner i å utforske min egen stemme. Jeg synes det var en fin variasjon av øvelser, og at du gikk passe fort frem. Spennende at du vektlegger ulike aspekt- for eksempel at du tar inn drømmer. Likte spesielt godt at du satte av tid til å jobbe med hver av kursdeltakerne- selv om dette trigget min komfortsone. Ser stor viktighet av dette.»
hjerteblomst
«Dagen etter kurset hørte jeg på musikk, og det var som en ny opplevelse etter all lyttingen i helga, som om ørene hadde gjennomgått en storrengjøring. Opplevde at kurset åpnet for kommunikasjon og gjorde det lettere å synge. Jeg har virkelig lyst til å arbeide videre med stemmen!»
hjerteblomst
«Dette var veldig gøy og lærerikt! Fikk på kurset flere øvelser som jeg kan bruke daglig for å få mer kontakt med både kropp og sjel. Oppdaget at jeg har en kraft i meg som jeg kan bli mer bevisst. Kraften kan være med å utforske sider i meg som har ligget urørt. Satte pris på at du var så tilstede og hadde solid faglig tyngde uten å gjøre det komplisert. Likte også at du holdt rammene og justerte etter situasjonen, og at du sjekket inn med oss underveis. Nå synger jeg og lager lyder for å slippe det ut, ikke for at det skal bli fint :-)»
hjerteblomst
«Takk for muligheten til å utforske stemmen min og bruke kraften min uten å være redd for at stemmen skulle høres falsk ut. Det var et godt opplegget med mange variasjoner. Veldig fint at du tar deg tid til hver enkelt og følger opp individuelt. Du utfordrer på en veldig empatisk måte, og det er en unik kvalitet. Jeg er takknemlig for at det finnes sånne som deg som klarer å kombinere så mange forskjellige elementer, trekke inn det spirituelle og samtidig være så jordnær».
hjerteblomst
«Takk for at du turte å la oss lytte innover. Jeg føler at vi trenger det. Du viste oss en holdning knyttet til det som jeg tar med meg videre.»
hjerteblomst
«Fant min egen stemme her for første gang i livet. Takk, Kari Helena»
hjerteblomst
«Takk for gode dager, og takk for din evne til væren.»
hjerteblomst
«Samboeren min sier at jeg alltid er i så godt humør når jeg har vært på sang»
hjerteblomst
«Takk for et fint kurs der undervisningen var lagt opp slik at det slett ikke ble så skummelt som forventet å dra på leting etter min egen stemme. Jeg kunne trygt være den jeg er. Du fikk oss til å føle at det var noe der som vi kunne arbeide videre med, et potensiale å lokke frem.»
hjerteblomst
«Takk for et flott kurs. Jeg er blitt tryggere på min egen stemme, og føler at noe er blitt mer åpent. Veldig trygt og godt å være i en gruppe der du som kursleder er så tilstede på en så god måte, at alle blir trygge der de er. Og at vi da uavhengig av hvor vi er, også kan oppleve mestring. Opplevde at det gav en god og avslappet stemning, til tross for at noe også kunne oppleves som vanskelig.»